Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Rihanna, favorita sa o joace pe Whitney Houston

Unul din apropiatii lui Whitney Houston planuieste sa faca un film despre viata regretatei artiste. Iar Rihanna are mari sanse sa o joace pe faimoasa cantareata.

Clive Davis, un apropiat al lui Whitney Houston, are de gand sa faca un film despre viata artistei. Multe actrite ar face orice pentru a obtine acest rol. Insa cea care va avea aceasta oportunitate s-ar putea sa fie o novice in actorie.

Rihanna are sanse mari sa primeasca rolul lui Whitney Houston, artista din Barbados avand recent un rol minor in pelicula "Battleship". Astfel, desi are doar 24 de ani, cantareata ar putea sa le ia fata mult mai experimentatelor Jennifer Hudson sau Vivica Fox.

Ramane de vazut daca Rihanna va accepta acest rol, avand in vedere ca a refuzat anul trecut sa joace in remake-ul filmului Bodyguard. "Nu-mi place cand cantaretii joaca in filme in care se canta pentru ca nu ii mai poti privi decat prin prisma acelui ro. Toata viata am jucat-o pe Rihanna. Sa interpretez o alta cantareata nu mi-ar fi asa de greu", a declarat artista.

Foto: facebook.com

Recomandari