Ryan Reynolds are o noua iubita

Ryan Reynolds, fostul sot al lui Scarlett Johansson si unul dintre ceie mai doriti barbati de pe planeta, are o noua iubita. Cel putin asa sugereaza o serie de fotografii, dar si cateva marturii ale unor persoane care i-au vazut pe cei doi giugiulindu-se pe platoul de filmare al filmului "Safe House" in care Reynolds joaca alaturi de Denzel Washington.

Presupusa iubita se numeste Agnes Fischer are 25 de ani si este un model german de succes. Fischer i-a facut mai multe vizite lui Ryan pe platoul de filmare, iar cei doi s-au purtat mai mult decat doi prieteni apropiati. In plus, ea si Ryan au fost vazuti inpreuna intr-un restaurant.

Ryan Reynolds si Scarlett Johansson au divortat in urma cu trei luni, iar in ultima vreme a aparut o serie de informatii care sugereaza ca Scarlett este noua iubita a lui Sean Penn.

Sursa: tabu

Foto: Hepta

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri