S-au certat, s-au împăcat, s-a zvonit că vor avea un copil, însă inevitabilul s-a produs! Prima apariţie a Selenei Gomez după DESPĂRŢIREA de Justin Bieber. Cine a fost de vină

 
+4 click pentru
galerie

Presa de scandal din afara vuia în urmă cu câteva zile despre sarcina Selenei Gomez! Din păcate, acum toată lumea vorbeşte despre despărţirea neaşteptată de Justin Bieber

S-au iubit, s-au certat, au suferit, s-au împăcat iar acum s-au despărţit din nou. După ce fanii celor doi au aşteptat ani de zile să se împace, iată că Selena Gomez şi Justin Bieber au fost câteva luni din nou împreună. Ziarele de scandal din afară, însă, vorbesc acum despre o separare. 

Motivul care a determinat despărțirea celor doi se pare că este legat de familia Selenei, mai exact de mama sa, care nu poate, încă, să-l accepte pe Justin Bieber în viața fiicei sale:

“Selena a încercat să-și convingă familia că Justin s-a schimbat, însă familia ei nu vrea să creadă acest aspect, cel puțin nu acum“, a povestit o apropiată a Selenei Gomez, conform US Weekly.

SURSA FOTO: HEPTA.RO

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE