Antena Căutare

Scandal în familia regretatului Radu Beligan. Obiectele personale ale actorului, scoase la licitație. Cât valorează întreaga sa avere

Scandal în familia unui mare actor român! După moartea lui Radu Beligan, obiectele maestrului sunt scoase la licitaţie, ceea ce a iscat numeroase controverse

După moartea lui Radu Beligan, obiectele maestrului sunt scoase la licitaţie, ceea ce a iscat numeroase controverse. Actorul a decedat în urma unui stop cardio-respirator, pe 20 iulie 2016.

Maestrul teatrului românesc, a cărui longevitate artistică a fost recunoscută şi de reprezentanţii Guinness World Records, a fost unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai scenei teatrale naţionale, ocupând, de asemenea, funcţiile de director al Teatrului de Comedie, între anii 1961 şi 1969, şi al Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB), între anii 1969 şi 1990.

Actorul s-a născut pe 14 decembrie 1918, în satul Gălbeni din judeţul Bacău. Între anii 1937 şi 1938, Beligan a studiat Dreptul şi Filosofia la Bucureşti.

Radu Beligan a debutat pe scena teatrului Regina Maria, în spectacolul ”Crimă şi pedeapsă”, de Gaston Bary, după Fiodor Mihailovici Dostoievski, în regia lui Mihai Zirra.

"Gata, plec, vă părăsesc!". Andreea Tonciu, mesaj pentru soț: ”E o prostie să te desparți din orice ceartă”... Mirabela Dauer, despre cele mai grele momente din viața ei. A fost la un pas de tragedie: "Era să nu mă mai trezesc...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x