Căutare Live

Scandal monstru între Jennifer Lopez şi fosta soţie a iubitului ei, Alex Rodriguez

Este scandal monstru între Jennifer Lopez şi fosta soţie a iubitului ei, Alex Rodriguez. Tânărul se duelează cu aceasta într-un proces pentru diminuarea pensiei alimentare pe care o plăteşte pentru cele două fiice.

Este scandal monstru între Jennifer Lopez şi fosta soţie a iubitului ei, Alex Rodriguez. Tânărul se duelează cu aceasta într-un proces pentru diminuarea pensiei alimentare pe care o plăteşte pentru cele două fiice.

Şi, pentru că el nu mai câştigă bani ca acum câţiva ani, Jennifer crede că tot ea va scoate o avere din buzunar. Şi nu este dispusă să facă asta

Cum ea are destui "dinero", Jennifer Lopez a trecut şi la administrarea conturilor iubitului său. Cel puţin aşa îi ia peste picior toată presa de peste ocean. Asta datorită celui mai recent scandal, cu fosta iubită a lui Alex Rodriguez.

Totul a pornit de la pensia alimentară pe care fostul jucător de baseball o plăteşte lunar pentru fiicele sale, Natasha şi Ella. Deşi până acum avea de plată 100 de mii de dolari, de curând el ar fi cerut în instanţă diminuarea sumei de 10 ori, adică 10.000 de dolari.

Asta în ciuda faptului că are o avere estimată la 400 de milioane de dolari. La scurt timp au apărut şi zvonurile conform cărora în spatele acestei decizii ar fi nimeni alta decât J Lo.

Fosta soţie a lui Alex Rodriguez spune că acesta este foarte schimbat de când formează un cuplu cu artista. Inclusiv relaţia cu fiicele sale s-ar fi înrăutăţit.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Fosta ”noră” a lui Vasile Turcu a înnebunit toți bărbații din club cu posteriorul ei „golaș”! Cum arată din față bomba s... "Spintecătorea de la morgă", interviul în care spune totul! Cu ce se ocupă acum femeia care a şocat pozând lân...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri