Scarlett Johansson divorteaza!

Ceea ce parea doar un zvon rautacios a fost confirmat in mod oficial: Scarlett Johansson divorteaza de actorul Ryan Reynolds.

Veste soc pentru fanii lui Scarlett Johansson si Ryan Reynolds. Desi au fost declarati rand pe rand cei mai sexy la categoria VIP, iata ca asta nu i-a ajutat sa ramana impreuna. Actorii au decis sa se separe.

Dupa o apreciere lunga si grijulie din ambele parti, am decis sa punem capat mariajului nostru. Am intrat in relatia noastra cu dragoste si tot cu dragoste si blandete o parasim. Desi nu asteptam intimitate, categoric o vom aprecia", se arata in comunicatul dat de pereche.

Potrivit surselor, cea care a initiat despartirea a fost Scarlett Johansson. Actrita a inceput sa vaneze un apartament in New York si in prezent se afla in Jamaica cu cateva prietene.

Cei doi s-au casatorit in secret, in luna septembrie 2008, in Vancouver, iar la ceremonie au participat doar prietenii apropiati si familia. Ce a condus la o despartire atat de brusca si de neasteptata? Vom afla probabil pe viitor.

Foto: Hepta

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri