Scarlett Johansson si Ryan Reynolds au depus actele de divort

Toata lumea spera sa fie doar un moment de cumpana si ca, dupa o scurta pauza, Scarlett Johansson si Ryan Reynolds se vor impaca. Dar nu a fost sa fie.

Desi cei doi au luat cina impreuna, categoric nu a fost pentru reconciliere, ci pentru a decide ca nu mai exista cale de intoarcere.

Drept pentru care au depus actele de divort, cam in acelasi timp, in cursul zilei de joi. Niciunul dintre ei nu doreste bani de intretinere din partea celuilalt, iar bunurile comune vor fi impartite.

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds, declarati rand pe rand cele mai sexy staruri, s-au casatorit in cadrul unei ceremonii restranse, in Canada. Dar cand totul parea sa mearga ca la carte, iata ca dragostea s-a dovedit a fi mult mai slaba. Incat sa nu mai poata lupta pentru ei.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri