Se îndreaptă Meghan Markle şi Prinţul Harry spre DIVORŢ? De ce se fereşte prinţul de atingerea soţiei

Au aparut deja primele probleme in cel mai nou cuplu regal? In timp ce participau la un eveniment la care era prezenta si Regina Marii Britanii, Printul Harry si Meghan Markle au fost suprinsi intr-un moment…tensionat.

meghan markle

hepta.ro

Au apărut deja primele probleme în cel mai nou cuplu regal? În timp ce participau la un eveniment la care era prezentă şi Regina Marii Britanii, Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost suprinşi într-un moment…tensionat.

Weekendul trecut, cuplul regal a participat la Young Leaders Reception, un eveniment organizat la Palatul Buckingham. Publicaţia The Sun a înregistrat momentul în care cei doi îşi fac intrarea şi a reuşit să suprindă un moment ciudat: Ducesa de Sussex încearcă să îşi ţină soţul de mână, dar acesta se fereşte. Ca să mascheze ruşinea, Markle şi-a trecut mâna prin păr, ca şi cum asta ar fi vrut, de fapt, să facă.

Pe toată durata logodnei, cei doi nu s-au ferit să facă mici gesturi tandre când erau prezenţi la evenimente oficiale. Să se fi schimbat regulile odată cu oficializarea relaţiei sau au început deja să apară primele probleme?

Grant Harrold, un expert în tot ce însemnă monarhie britanică, a explicat că există reguli stricte în ceea ce priveşte ţinutul de mână: “Totul depinde de locul în care se află şi statutul evenimentului la care participă.”

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri