Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Sean Penn, inca indragostit de Madonna?

"Au trecut doua decenii de la divortul lor acrimonios, insa se pare ca Sean Penn ar dori sa mai mai dea inca o sansa relatiei lui cu Madonna", asa incepe un articol publicat in US Weekly. Autorul materialului sustine ca actorul ar fi stat in primul rand la concertul pe care Madonna l-a sustinut in Los Angeles si ca a parut tot timpul fascinat de ea.

"Chimia dintre ei era foarte puternica", ar fi spus un martor la concert, exlcusiv pentru revista US Weekly. "Madonna parea ca tine concertul doar pentru Sean, iar el exclama tot timpul "Excelent" sau 'Este atat de sexi!'". Madonna si Sean Penn s-au casatorit in in 1985, mariajul lor luand sfarsit patru ani mai tarziu. In timpul casniciei, Madonna il numea pe Sean "cel mai tare barbat din Univers", insa afirmatia a fost interpretata de presa tabloida ca fiind sarcastica.

Desi au trecut mai bine de doua decenii de la divort, Sean Penn si Madonna au ramas in relatii bune si comunica regulat. "Au ramas prieteni buni. Insa atunci cand sunt impreuna ies scantei. Ea nu poate fi decat cu cineva pe care sa-l controleze", ar mai fi spus sursa, citata de US Weekly.

Foto: celebritypop.com

Recomandari