Căutare Live

Secretul pe care Nicole Kidman l-a ținut ascuns mulți ani. "Am fost logodită cu tatăl ei". Totul a ieșit la iveală după divorțul de Tom Cruise

Nicole Kidman (49 de ani) a surprins pe toată lumea confirmând o idilă pe care a avut-o în urmă cu mulți ani cu muzicianul Lenny Kravitz, relatează online ziarul spaniol ABC.

Nicole Kidman (49 de ani) a surprins pe toată lumea confirmând o idilă pe care a avut-o în urmă cu mulți ani cu muzicianul Lenny Kravitz, relatează online ziarul spaniol ABC.

Actrița se află în plină campanie de promovare a mini-serialului "Big Little Lies", din care primul episod va fi difuzat în premieră în SUA duminică seară pe HBO, și a acordat un interviu în care a dezvăluit un secret pe care mulți nu îl știau.

Publicația The Edit Net-a-Porter este cea care a publicat marea dezvăluire, având în vedere că una din colegele de platou ale lui Nicole Kidman este chiar Zoë Kravitz, fiica celebrului cântăreț american Lenny Kravitz (52).

Actrița a recunoscut că o cunoaște demult pe Zoë, având în vedere că a fost pe punctul de a se căsători cu interpretul piesei "Are You Gonna Go My Way". "O cunoșteam pentru că am fost logodită cu tatăl ei. Totul a rămas în familie! Îl admir pe Lenny. Este un tip extraordinar", a mărturisit Kidman spre surprinderea tuturor.

Se știa că cei doi au fost împreună, dar nu s-a făcut niciodată public faptul că au fost pe punctul de a se căsători. Lucrurile s-au întâmplat după divorțul de Tom Cruise, iar actrița a asigurat că nu se simțea încă pregătită să treacă pe la oficiul stării civile.

Lenny Kravitz și Nicole Kidman s-au cunoscut în 2003 și au fost împreună un an.

Deși este căsătorită cu muzicianul country Keith Urban, cei doi au o relație apropiată, iar între ei nu există niciun sentiment de ranchiună, cum se întâmplă cu alte foste cupluri, a asigurat actrița.

Sursa foto: Hepta

Ultimele știri