Serban Huidu, inca un accident la Posada!

Un martor ocular care a dorit sa isi pastreze anonimatul a dezvaluit pentru Antena3 faptul ca numai cu doua zile in urma, Serban Huidu a fost implicat intr-un alt accident rutier, de aceasta data minor.

In cadrul discutiei desfasurate la Antena3 a fost facuta publica marturia unei persoane ce a dorit sa isi pastreze anonimatul.

Acesta sustine ca doar cu doua zile in urma, Serban Huidu a mai produs un accident rutier, de data asta minor, in aceleasi conditii.

"Conducea haotic, a taiat linia continua si a lovit un alt jeep. Masinile s-au zgariat doar, nu s-a intamplat nimic grav, soferii s-au dat jos sa discute.

Probabil soferul lovit a rezonat cu situatia lui Serban Huidu si a decis sa nu depuna plangere la politie, cred ca s-au inteles cumva, Huidu s-a urcat iarasi la volan si a plecat de acolo in tromba, conducand tot pe linie continua", a spus martorul care nu a putut insa aduce niciun fel de dovada clara a celor dezvaluite.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri