Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Silviu Prigoana divorteaza din cauza soacrei

Nu telecomanda de la aerul conditionat a fost marul discordiei dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. Dupa o tacere de mai bine de trei saptamani, Silviu Prigoana le-a dezvaluit jurnalistilor de la Click adevaratul motiv pentru care sotia lui a plecat de acasa impreuna cu cei doi copii. Se pare ca el n-a vrut sa o ia la mare si pe soacra sa.

Dupa ce Adriana Bahmuteanu s-a intors cu sora si mama ei dintr-o vacanta in Germania, Silviu Prigoana a programat una si pe litoralul romanesc.

"Am programat o vacanta pe litoral, insa, la hotelul, unde urma sa ne cazam, erau disponibile doar doua camere: una pentru mine si Adriana, iar cealalta pentru bona si copii", a declarat Prigoana pentru Click.

Adriana nu a putut concepe o vacanta departe de mama ei. Asa ca si-a facut bagajele si a plecat de acasa cu tot cu copii. A fost momentul in care omul de afaceri a vazut rosu in fata ochilor.

"Am sunat la politie. La dosar am depus ca proba inregistrarile din dupa-amiaza respectiva, cand Adriana Cristina Prigoana fuge cu copiii de acasa", spune Prigoana.

Inregistrarile nu l-au ajutat prea mult. Mai ales dupa ce Adriana Bahmuteanu l-a acuzat ca era violent atat fata de ea, cat si de cei mici. Silviu Prigoana nu poate sa faca altceva acum decat sa astepte decizia judecatorilor.

"Mi-e dor de copii, normal, ca oricarui tata. Dar, in situatia in care sunt acum eu, va trebui sa-i vizitez in baza unei hotarari judecatoresti, avand in vedere acuzatiile grave de violenta, care imi sunt aduse."

Pana atunci, el are grija de cei doi baieti prin intermediul avocatului.

"Le-am trimis 45 de milioane zilele trecute si cateva pachete cu alimente, prin avocat. Mancarea a trimis-o inapoi, a zis ca baietii au tot ce le trebuie."

Cand vine vorba de impacare, Silviu Prigoana spune ca el nu este certat cu sotia lui. Insa, daca ea va dori sa divorteze, atunci el ii va spune DA, la fel de hotarant cum a facut-o pana acum de patru ori si in fata altarului.

Recomandari