Căutare Live

Star Magazin. Ce-i declară Anamaria Prodan soțului ei, Laurenţiu Reghecampf, pe rețelele de socializare

Anamaria Prodan a postat două fotografii cu soţul ei, în care apar amândoi cu zâmbetele pe buze şi se vede clar din felul în care se uită unul la celălalt că ştiu să menţină vie flacăra iubirii. Asta nu e tot! Impresara a avut grijă ca toată lumea să vadă declaraţia de dragoste.

Anamaria Prodan a postat două fotografii cu soţul ei, în care apar amândoi cu zâmbetele pe buze şi se vede clar din felul în care se uită unul la celălalt că ştiu să menţină vie flacăra iubirii.

S-au spus foarte multe despre căsnicia lor, dra Anamaria Prodan nu ezită să-și arate iubirea față de Laurențiu Reghecampf. Impresara a avut grijă ca toată lumea să vadă declaraţia de dragoste.

„Te iubesc! Ești soțul perfect!”. Acesta este mesajul pe care Anamaria Prodan l-a scris în dreptul unei fotografii cu soțul ei. Se vede clar în ochii lor iubirea pe care și-o poartă.

Sursa: Antena Star

Citește și: Star News. Anamaria Prodan sparge zeci de mii de euro, la o singură sesiune de shopping

Star Magazin. Cristi Borcea, lider în închisoare. Noi detalii despre viața din spatele gratiilor... Star News. Lidia Buble a ales numele fetiței sale. Artista face confesiuni în premieră...
Ultimele știri