Căutare Live

Star Magazin. Cristi Borcea, lider în închisoare. Noi detalii despre viața din spatele gratiilor

Noi detalii din viața de după gratii a lui Cristian Borcea. Fostul acționar de la Dinamo o duce bine în închisoare, ba chiar este un fel de lider al deținuților.

Noi detalii din viața de după gratii a lui Cristian Borcea. Fostul acționar de la Dinamo o duce bine în închisoare, ba chiar este un fel de lider al deținuților.

Face ce face și nu scapă de închisoare. Datorită comportamentului exemplar pe care îl are, Cristi Borcea beneficiază de pachete de acasă. Aceste pachete sunt sursă de liniște pentru fostul acționar de la Dinamo.

Borcea împarte pachetele de acasă cu colegii de închisoare. Astfel acesta le-a devenit celor de la penitenciar un fel de lider și îi pune să se ocupe de treburile sale.

Cristian Borcea le-a promis celor din închisoare că îi va ajuta și după ce va fi eliberat.

Sursa: Antena Star

Citește și: Cum și-a câștigat Cristian Borcea dreptul de a fi eliberat. A primit 41 de recompense! Ce beneficii i-au fost acordate

Noi imagini cu scandalagiul care a stricat nunta anului. Gigi Becali: „dacă ieșeam mă aresta” - VIDEO... Star Magazin. Ce-i declară Anamaria Prodan soțului ei, Laurenţiu Reghecampf, pe rețelele de socializare...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri