Antena Căutare

Imagini scandaloase cu Syda, fostul soț al Elenei Băsescu și cu iubita sa. Bătăi și amenințări în mijlocul nopții. Imagini greu de urmărit

Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea mondenă drept Syda, și-a aruncat iubita din mașină la trei noaptea

Scandal uriaș în toiul nopții! Fostul soț al Elenei Băsescu, Syda, o dă afară din mașină pe iubita sa, lovind-o și împingând-o! Tânăra sexy a fost lăsată în mijlocul drumului plângând și scuipând Vezi Imagini video de-a dreptul rușinoase

Bogdan Ionescu, cunoscut în lumea mondenă drept Syda, și-a aruncat iubita din mașină la trei noaptea. Ulterior, între ex-ginerele lui Traian Băsescu și Sofia Meraki au avut loc scene incredibile. Pumni, scuipături, urlete și plânsete!

Scandal de zile mari între fostul ginere al lui Traian Băsescu și actuala sa iubită moldoveancă, Sofia. În noaptea de vineri spre sâmbătă, Syda s-a prezentat în clubul Loft, de unde și-a luat iubita îmbrăcată foarte sexy și provocator. Pe drum, se pare, că cei doi au avut parte de un scandal uriaș, astfel încât Bogdan Ionescu, spus și Syda, și-a aruncat iubita din mașină, părăsind-o în mijlocului drumului, în ciuda faptului că era frig și aceasta era îmbrăcată sumar.

Gestul său nu a rămas nepedepsit, căci focoasa Sofia, a devenit extrem de agitată și exprimând gesturi de violență. După o porție de îmbrânceli, scuipături și jigniri, femeia a rămas plângând în stradă, în timp ce Syda a plecat cu bolidul său. După ce a reușit să se liniștească, Sofia a sărit gardurile de la tramvai și a reușit să ia un taxi.
Atenție, urmează imagini video cu puternic impact emoțional:

Sursă:antenastars

Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x