Căutare Live

Sylvester Stallone nu mai poarta verigheta

Nu mai este suficient de tanar ca sa rupa gura targului cu muschii sai, dar Sylvester Stallone a reusit sa atraga din nou atentia asupra lui. Starul si-a cumparat o masina rosie si puternica.

O adevarata bijuterie, pe care „Rambo" a incercat-o chiar in Beverly Hills.

Strategic sau nu, automobilul a ramas fara benzina, iar Sly s-a vazut obligat sa opreasca la o pompa, pentru a alimenta. Dar si pentru a le da prilej fotografilor sa il imortalizeze in toate pozitiile langa si in noul bolid.

Cat de fericita a fost manevra? Daca actorul si-a dorit publicitate, foarte. Pentru ca paparazzii au remarcat ca pe degetul lui Stallone nu mai este nici urma de verigheta. Oare ce va spune Jennifer Flavin, cea care ii este alaturi din 1997 si i-a daruit trei copii?

Scientologia, cauza divortului dintre Tom Cruise si Katie Holmes... Dezvaluiri soc ale iubitei lui Baciu...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri