Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Tatal Marijuanei se teme ca fiica lui s-ar putea apuca iar de droguri

Cantareata are un nou iubit insa acest lucru nu este pe placul tatalui ei, care se teme ca un nou esec sentimental ar putea-o determina pe Marijuana sa revina la o pasiune mai veche: drogurile.

Dana Coteanu, cunoscuta in lumea muzicala sub numele de Marijuana, s-a indragostit recent de un tanar pe nume Sebi. Din pacate, aceasta relatie a departat-o foarte mult de tatal ei, astfel ca solista si-a luat bagajele si s-a mutat singura.

Domnul Coteanu a recunoscut ca vrea sa o desparta pe Dana de noul ei iubit, dar numai pentru a-si proteja fiica de un nou esec sentimental ce ar putea sa o faca sa revina la consumul de stupefiante.

„Dana e o proasta si se lasa prostita de toti barbatii. De fiecare data are de suferit, dar, na, ea zice ca iubeste. Toti cu care a fost au tocat-o de bani. Pentru ultimul a facut credit la banca 300 de milioane, ala a fugit cu banii si acum ea trebuie sa plateasca zece ani cate trei milioane pe luna. Eu nu vreau sa mai sufere si mi-e frica sa nu ajunga iar la droguri daca asta de acum o paraseste. S-ar apuca din nou de droguri" a declarat tatal artistei pentru editia online a ziarului CanCan.

Recomandari