Tatal Marijuanei se teme ca fiica lui s-ar putea apuca iar de droguri

Cantareata are un nou iubit insa acest lucru nu este pe placul tatalui ei, care se teme ca un nou esec sentimental ar putea-o determina pe Marijuana sa revina la o pasiune mai veche: drogurile.

Dana Coteanu, cunoscuta in lumea muzicala sub numele de Marijuana, s-a indragostit recent de un tanar pe nume Sebi. Din pacate, aceasta relatie a departat-o foarte mult de tatal ei, astfel ca solista si-a luat bagajele si s-a mutat singura.

Domnul Coteanu a recunoscut ca vrea sa o desparta pe Dana de noul ei iubit, dar numai pentru a-si proteja fiica de un nou esec sentimental ce ar putea sa o faca sa revina la consumul de stupefiante.

„Dana e o proasta si se lasa prostita de toti barbatii. De fiecare data are de suferit, dar, na, ea zice ca iubeste. Toti cu care a fost au tocat-o de bani. Pentru ultimul a facut credit la banca 300 de milioane, ala a fugit cu banii si acum ea trebuie sa plateasca zece ani cate trei milioane pe luna. Eu nu vreau sa mai sufere si mi-e frica sa nu ajunga iar la droguri daca asta de acum o paraseste. S-ar apuca din nou de droguri" a declarat tatal artistei pentru editia online a ziarului CanCan.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri