Căutare Live

Tony Parker - infidel! Eva Longoria vrea divort!

Veste soc in lumea vedetelor. Nevasta disperata Eva Longoria este pe punctul sa divorteze de sotul ei, Tony Parker, dupa doar trei ani de relatie.

Initial a aparut zvonul ca jucatorul de baschet a depus actele de divort la un tribunal din Texas, dupa care stirea a fost retractata.

Iata insa ca, la scurt timp, au aparut si alte informatii care ar da ca sigura iminenta despartire. Se pare ca actrita intentioneaza, la randul ei, sa depuna actele de divort, in cursul zilei de miercuri.

Potrivit surselor, frumoasa a fost ranita total de noile zvonuri care dau ca sigura infidelitatea partenerului ei. Perechea s-a casatorit acum trei ani, la un castel din Franta.

Daca se adevereste insa, dezamagirea va fi cu atat mai mare, cu cat povestile adevarate de iubire nu mai au un final fericit. Iar protagonistii nu mai merg pe un cal alb impreuna, ci pe drumuri diferite.

John Travolta n-are voie sa vorbeasca la nasterea fiului sau... VIDEO! Catalin Botezatu, declaratii de dragoste in direct penru Bianca...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri