Live acumCasa Zurli
Prime Time 20:00iUmor

UPDATE / Lui Serban Huidu i s-a ridicat permisul auto

In urma accidentului dramatic petrecut duminica pe DN1, lui Serban Huidu nu i s-a ridicat permisul auto, astfel ca realizatorul tv se poate urca la volan daca doreste.

UPDATE: in urma controverselor, dar mai ales a contradictilor ce reies din marturiile mai multor oameni prezenti la locul accidentului de duminica, lui Serban Huidu i-a fost suspendat permisul auto.

I s-a anulat pana si dovada valabila timp de 15 zile, dovada care ii permitea sa circule cu masina in cazul in care ar fi dorit.

Serban Huidu nu a ramas fara permisul auto in urma accidentului de duminica. Politia i-a dat o hartie ce ii permite sa circule inca 15 zile fara probleme la volanul masinii.

Pe de alta parte, la capatul celor doua saptamani isi poate reinnoi permisul, un reprezentant al politiei dezvaluind pentru Realitatea ca atata timp cat nu a fost gasit vinovat de accident, lui Serban Huidu nu-i poate fi ridicat dreptul de a sofa.

Intre timp, Serban Huidu a fost trimis la psiholog, medicii de la Spitalul Universitar considerand absolut necesar ca acesta sa primeasca ajutor specializat.

Foto: Intactimages.ro

Recomandari