UPDATE / Lui Serban Huidu i s-a ridicat permisul auto

In urma accidentului dramatic petrecut duminica pe DN1, lui Serban Huidu nu i s-a ridicat permisul auto, astfel ca realizatorul tv se poate urca la volan daca doreste.

UPDATE: in urma controverselor, dar mai ales a contradictilor ce reies din marturiile mai multor oameni prezenti la locul accidentului de duminica, lui Serban Huidu i-a fost suspendat permisul auto.

I s-a anulat pana si dovada valabila timp de 15 zile, dovada care ii permitea sa circule cu masina in cazul in care ar fi dorit.

Serban Huidu nu a ramas fara permisul auto in urma accidentului de duminica. Politia i-a dat o hartie ce ii permite sa circule inca 15 zile fara probleme la volanul masinii.

Pe de alta parte, la capatul celor doua saptamani isi poate reinnoi permisul, un reprezentant al politiei dezvaluind pentru Realitatea ca atata timp cat nu a fost gasit vinovat de accident, lui Serban Huidu nu-i poate fi ridicat dreptul de a sofa.

Intre timp, Serban Huidu a fost trimis la psiholog, medicii de la Spitalul Universitar considerand absolut necesar ca acesta sa primeasca ajutor specializat.

Foto: Intactimages.ro

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri