Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

UPDATE! Spitalul Universitar Bucuresti: Familia Huidu, externata in seara aceasta

Realizatorul TV a cerut transferarea de la Spitalul Judetean Brasov, unde este internat, la o unitate medicala din Capitala, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax.

UPDATE 4: Directorul Spitalului Universitar, dr. Catalin Carstoiu, a declarat ca familia Huidu va fi externata in aceasta seara.

UPDATE 3: Serban Huidu a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, la unitatea sanitara urmand sa ajunga sotia sa si bona celor doi copii.

UPDATE 2:
Medicii au precizat Huidu are un traumatism cranian minor si o contuzie toracica, dar ca este intr-o stare buna. Cu toate acestea, acestia au avertizat ca pacientul "este intr-o stare psihica proasta".

"Huidu este socat, se simte vinovat de moarte celor trei persoane. Chiar daca a avut medicamentatie nu se poate spune ca aceasta influenteaza conducerea unui autoturism. Familia lui Huidu va fi transportata la Bucuresti cu o ambulanta de tip B. O alta ambulanta va transporta bona, care se afla intr-o situatie mai delicata.

S-au facut investigatiile luni dimineata pentru ca sa se vada daca au survenit complicatii de la accident. S-a constatat ca nu si atunci pot sa plece in siguranta. Stare medicala nu a impus ramanerea lor aici si nici mutarea. Noi avem dreptul sa mutam la spital de rang superior pentru probleme care ne depasesc, dar nu sunt. E bucurestean are familie si casa acolo, e normal sa fie asa"
, au declarat medicii de la spitalul din Brasov.

UPDATE:
Serban Huidu a primit in jurul orei 13.00 acceptul pentru a fi transferat impreuna cu familia la un spital din Buucresti. Familia Huidu va fi adusa im Capitala cu trei ambulante de tip C. Masina implicata in accident a ramas la Brasov pentru expertiza tehnica.

Singurele declaratii ale medicilor legate de Serban Huidu au fost facute duminica. Atunci, directorul SMURD Brasov, Cristina Vecerdi, spunea ca Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fara pierderea memoriei si i-a fost facut un exemen tomograf. Ea afirma ca s-a luat decizia ca Huidu sa ramana spitalizat dat fiind protocolul spitalului, care prevede tinerea sub supraveghere in cazul pacientilor cu antecedente neurologice.


Pana in prezet, nici Huidu nu a facut nicio declaratie anchetatorilor, reprezentantii Parchetului si ai Politiei Brasov anuntand, luni dimineata, ca acesta va fi audiat atunci cand medicii vor decide ca este apt, iar starea de sanatate i-o va permite. Pana in prezent, "nu s-a stabilit medical acest lucru", a declarat prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecatoriei Brasov.

Potrivit unor surse medicale, Serban Huidu este internat intr-o rezerva a unitatii medicale, la Sectia de neurologie a Spitalului Judetean Brasov. La aceasta unitate medicala este internata si sotia sa, care se afla la Sectia de ortopedie, dupa ce a suferit o contuzie la glezna si contuzii toracice.

Anchetatorii vor verifica daca realizatorul TV Serban Huidu, care a provocat un accident soldat cu trei morti, avea sau nu dreprul de a conduce, date fiiind problemele medicale pe care le-a avut, a anuntat, luni, prim-procurorul Carmina Reit.

Recomandari