Căutare Live

Vai, ce rușine! A rămas fără voce în timpul concertului. Reacția fanilor este de milioane

O cântăreață cu milioane de fani în întreaga lume a rămas fără glas în timpul unui concert. Este vorba despre Demi Lovato, care a devenit cunoscută odată cu musicalul Camp Rock.

O cântăreață cu milioane de fani în întreaga lume a rămas fără glas în timpul unui concert. Este vorba despre Demi Lovato, care a devenit cunoscută odată cu musicalul Camp Rock.

Demi Lovato are un timbru special și este iubită mai ales în rândul tinerilor. Atista cânta la un spectacol din New York și nu a putut atinge notele înalte. Reacția artistei este de milioane în momentul în care își pierde pentru un moment vocea.

La dracu”, a rostit cânăreața, iar fanii i-au răspuns printr-un ropot de aplauze și au încurajat-o să continue.

Nu știu ce să fac”, a mai adăugat Demi, emoționată de scăparea sa. S-a redresat și concertul a mers mai departe.

Iată întreg momentul aici.

Delia a făcut SHOW la nunta lui Mutu. Ţinuta juratei X Factor a atras toate privirile... Bomba bombelor în showbiz! Marcel Toader SE ÎNSOARĂ!!! Cine este cea care îi ia locul Mariei Constantin imediat după div...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri