Vestea de care se temeau toți apropiații Denisei. Tatăl fetei nu a fost convins să vină la spitalul în care se află fiica sa!

Deși fata sa trece prin clipe cumplite, tatăl Denisei continuă să refuze să accepte realitatea și rămâne izolat de tot ce se întâmplă în preajma artistei. Potrivit jurnaliștilor de la SpyNews, părintele Denisei a decis să plece în orașul în care fiica sa a văzut lumina zilei

Deși fata sa trece prin clipe cumplite, tatăl Denisei continuă să refuze să accepte realitatea și rămâne izolat de tot ce se întâmplă în preajma artistei. Potrivit jurnaliștilor de la SpyNews, părintele Denisei a decis să plece în orașul în care fiica sa a văzut lumina zilei.

Emilian, tatăl Denisei Răducu, nu poate să-și vadă odorul chinuindu-se și s-a izolat de toată lumea. Potrivit mărturiilor celor care îi sunt aproape cântăreței, tatăl acesteia a văzut-o o singură dată de când a fost diagnosticată cu cumplita maladie.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri