Vica Blochina despre intentia lui Piturca de a cere custodia exclusiva a lui Edan: "Nu e ideea lui, l-au sfatuit prost"

Vica Blochina a comentat la emisiunea "Rai da' buni", de la Antena 2, ultimele stiri aparute in presa conform carora l-au putea pierde in instanta pe Edan in favoarea lui Victor Piturca. Vica a mentionat ca nu e nimic oficial, dar ca avocatul i-a confirmat ca exista intentia din partea selectionerului de a cere custodia exclusiva a copilului.

"Asta sigur nu e ideea lui Piti. El este sfatuit destul de prost de avocatii lui. Nu stiu de ce ii asculta pentru ca acei avocati nu au castigat un proces de doi ani. Daca il sfatuiau de bine pe Piturca noi nu ajungeam unde am ajuns acum. Se rezolva problema altfel. E prost sfatuit. Decat sa plateasca avocatilor, mai bine ar plati copilului", a declarat Vica Blochina.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri