FOTO! Adi Mutu, noua cucerire a Vicăi Blochina? Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, într-un restaurant din Capitală!

Vica şi Adrian Mutu au fost surprinși în ipostaze tandre într-un restaurant din Capitală. Cei doi au stat unul lângă celălalt, la lumina lumânărilor.

Vica şi Adrian Mutu au fost surprinși în ipostaze tandre într-un restaurant din Capitală. Cei doi au stat unul lângă celălalt, la lumina lumânărilor.

Ceva ceva in suflețel a simțit nu numai Vica, se pare, ci și Adi Mutu! Nu degeaba a cântat Catanga mai cu patimă ca niciodată, chiar la masa unde se savura parcă aroma unei noi iubiri secrete. Și totul la lumina lumânărilor menite, de această dată, să ascundă o posibilă idilă: cea dintre Vica, fosta iubita a lui Pițurcă si un alt fotbalist celebru: Adi Mutu.

Când l-a văzut pe fotbalist, Catanga și-a întrerupt brusc recitalul și aproape că a fugit ca să îl strângă în brațe pe Briliant. Adrian Mutu a conversat câteva clipe cu Catanga, iar apoi a revenit la masă și s-a așeazat unde a stat și până atunci, adică lângă frumoasa Vica. Culmea, și Aurel Pădureanu s-a aplecat spre masa specială și a făcut dedicatii, așa, ca pentru un adevărat cuplu.

Și chiar dacă, rând pe rând invitații de la masă au început să plece, cei doi au rămas în continuare unul lângă celălalt.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri