Căutare Live

Probleme in paradis: Victoria's Secret i-ar putea spune "adio" frumoasei Miranda Kerr

Despre Miranda Kerr, sotia actorului Orlando Bloom, se zvoneste ca si-ar fi pierdut statutul de "ingeras" din pricina "atitudinii nepotrivite". Contractul de trei ani al modelului a expirat, iar managementul nu doreste reinnoirea acestuia.

Miranda Kerr intarzie la sedintele foto si are o atitudine bizara fata de ceilalti ingerasi Victoria's Secret, scrie presa tabloida. Cu toate acestea, va continua sa apara in cataloage si va fi platita pe sesiune, insa nu va mai avea un contract de un milion de dolari pe an.

Reprezentantii companiei nu neaga informatiile privind reinnoirea contractului, dar se abtin de la alte comentarii.

"Miranda Kerr este unul dintre cele mai bune modele din istoria acestui business – si cu siguranta unul dintre cele mai populare. Este o profesionista desavarsita. […] Orice alte zvonuri sunt pur si simplu false. Chiar daca angajamentele au tinut-o departe de noi mai mult decat ne-am fi dorit in ultimii ani, pentru mine va fi mereu un inger… De fapt, am invitat-o deja sa defileze la show-ul de anul acesta si, din fericire, a acceptat”, spune Ed Razek, chief marketing officer Victoria's Secret.

foto: Hepta.ro

Oana Zavoranu a fost internata de urgenta la spital! Afla ce a patit vedeta!... Corneliu Vadim Tudor: "Daca Tiriac ma invita la vanatoarea de la Balc il impuscam pe el! Cu aer comprimat si cu sar...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri