Căutare Live

VIDEO! Charlie Sheen, beat crita la un concert Guns N Roses!

Charlie Sheen este rusinat de comportamentul pe care l-a avut la ultimul concert Guns N Roses. Insa nu pentru ca ar fi facut ceva rau. Tocmai a realizat ca nu mai "tine" la bautura...

Charlie le-a marturisit unor prieteni ca nu este multumit de modul in care s-a comportat la concertul Guns N Roses. S-a imbatat pentru masura, ce-i drept, insa acest lucru a fost posibil pentru ca... a renuntat la alcool. O varianta nu tocmai plauzibila, dupa cum scriu si tabloidele de pe Ocean.

"Asa se intampla cand nu bei des", le-a mai spus Charlie unor apropiati.

Actorul din "Two And A Half Men" a mai precizat ca bea doar ocazional, in cantitati decente, si nu mai are aceeasi rezistenta din trecut.

E greu sa te creada lumea ca ai renuntat la alcool atunci cand o spui la betie...foto: gossipoverload.com

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... PETA o distruge pe Kim Kardashian: "Nu are inima"...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri