Antena Căutare

VIDEO! Crina Radu: "Elodia Ghinescu nu are cum sa fie in viata"

Astazi, Elodia Ghinescu ar fi implinit 43 de ani. O zi crunta pentru mama avocatei disparute, dar si pentru apropiati. La 4 ani de la disparitia Elodiei, misterul, intrebarile, dar si sentimentele de disperare si revolta inca persista in inima celor care au cunoscut-o pe sotia politistului Cristian Cioaca. Crina Radu, avocata doamnei Ghinescu, da toata vina pe barbat.

"De la o varsta atat de tanara, omul care ar fi trebuit sa o iubeasca i-a luat viata. Si nu numai ca i-a luat viata, are acest comportament si nu are taria sa spuna ce a facut cu cadavrul", a spus avocata mamei Elodiei.

Aceasta sustine ca Cioaca este singurul vinovat pentru drama traita de Elodia si ca ar fi multe dovezi in acest sens. "Nu ar fi avut niciun motiv sa refuse orice comunicare cu parintii Elodiei daca nu s-ar fi simtit vinovat. Inca din acel moment a refuzat orice comunicare cu Emilia Ghinescu. Ba mai mult, nu a raspuns nici la apelurile telefonice pe care doamna Ghinescu le-a facut. [...] Probabil ca incearca sa o uite pe Elodia, probabil e motivul pentru care refuza sa lase copilul la bunica. Incearca sa stearga orice imagine din mintea copilul", a mai precizat Crina Radu.

VIDEO! Serghei Mizil: "Daca-i dau un cap in gura lui Tismaneanu ma da in judecata"... VIDEO! Michael Jackson, in DELIR inainte de moarte!...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x