VIDEO! Cristi Borcea vinde saorme la Miami

Cristi Borcea se pregateste sa devina pentru a patra oara tatic, in miros de saorma. Dinamovistul face bani in America cu o noua afacere.

In timp ce fotbalul intern fierbe in Romania, Cristi Borcea isi vede de afaceri in SUA. Se pare ca si-a deschis o saormarie tocmai in centrul Miami-ului, unde se bucura deja de un mare succes.

Cristi Borcea a achizitionat localul transformat in saormarie la pretul de 200.000 de dolari, iar afacerea deja prospera. Este a doua afacere din domeniul culinar in care dinamovistul a investit, dupa ce cu numai cateva luni in urma i-a cumparat sotiei sale un restaurnat cu specific italian, tot in Miami.Foto: Facebook.com

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri