Căutare Live

VIDEO! Diana Guresoaie, batuta crunt in club!

Diana Guresoaie a redevenit protagonista unui scandal cu bataie, de data asta incasand toate loviturile in locul fostului iubit celebru.

Diana Guresoaie a recidivat intr-un club din Oltenita. Dupa ce s-a lansat in showbiz in urma unui scandal avandu-l pe Cristi Tanase in prim plan, Diana Guresoaie s-a intors intr-un local de noapte, de aceasta data singura.

Tanara a tinut mortis sa impuna ritmul muzicii in locul dj-ului, lucru care nu a fost prea pe placul celor prezenti in club. Cancan informeaza ca Diana Guresoaie a ignorat pe cei care ii cereau sa se dea jos de la pupitrul muzical, provocand si mai multa furie in randul celor prezenti.

Un tanar s-a repezit cu pumnii si picioarele asupra Dianei Guresoaie in incercarea de a o convinge definitiv sa nu-si mai impuna gusturile muzicale, astfel ca starleta a sfarsit intr-o balta de sange.

Desi nu a depus inca plangere la politie, Diana Guresoaie a mers totusi la Calarasi, pentru a-si scoate certificat medico-legal.UPDATE! Iurie Darie, de urgenta la spital!... VIDEO! Cristi Borcea divorteaza!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri