Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

VIDEO! Mariana Moculescu s-a despartit de iubitul dupa o cearta de zile mari

Dupa ce in urma cu o saptamana Cristi Marin a cerut-o in casatorie la Un Show Pacatos pe fosta sotie a compozitorului, ieri cei doi s-au despartit dupa un scandal monstru temperat de interventia politiei.

Cearta a debutat cu reprosurile obisnuite intre iubiti si nimic nu parea sa anunte furtuna ce va urma. Geloasa pe iubitul ei, Mariana l-a acuzat pe Cristi ca ar umbla cu alte femei din cartier si ca e golan. Cristi s-a aparat sustinand ca de 2 ani de cand e cu fosta sotie a lui Horia Moculescu nu s-a uitat la nici o alta reprezentanta a sexului frumos. Bruneta a continuat si a spus ca a fost batuta, si sechestrata in apartamentul lui Cristi Marin, motiv pentru care a decis sa isi ia lucrurile si sa se mute.In lift, jignirile au continuat, asa ca in momentul in care Mariana a ajuns in fata apartamentului, Cristi nu i-a permis accesul in locuinta. Doamna Moculescu a sunat la Politie, apoi a continuat tirul la adresa fostului iubit, pe care l-a acuzat ca nu are job si nici o alta activitate in afara de a agata fete pe messenger. Mai mult, femeia a sustinut ca ea a fost cea care l-a intretinut in tot acest timp. Dupa ce el i-au fost aduse adus lucrurile la usa, Mariana nu s-a calmat, deoarece dorea sa isi recupereze si banii, motiv pentru care a incercat sa-si perchezitioneze fostul iubit. Acesta insa a reactionat si s-a aparat violent, lasandu-i urme Marianei pe incheieturile mainilor, de care aceasta a profitat pentru a amplifica tensiunea momentului.In fata apartamentului au aparut si politistii, cu ajutorul carora Mariana a patruns in locuinta. De acolo si-a recuperat toate lucrurile si actele, si chiar si banii care erau pititi sub covor. Desi tot ea ar fi fost cea care ii ascunsese, in fata politistilor Mariana l-a acuzat pe Cristi ca ar fi incercat sa o fure, si nu ar fi fost prima data, facand apel la un episod din trecut in care iubitul ii subtilizase din geanta 1000 de RON. De altfel inca de la sosirea reprezentantilor autoritatii de stat, ea le-a atras atentia ca fostul ei iubit are deja 3 dosare penale pe rol.Invitat in studio, Cristi Marin a negat toate acuzatiile care i se aduc, si a explicat cum a debutat scandalul. Din senin, Mariana i-a reprosat ca simte ca e inselata, desi nu a adus nici un argument in afara de intuitia feminina.

Despre acuzele de furt, deja fostul iubitul a declarat ca nu a stiut ca Mariana isi pitise bani in propria casa, dar ca din momentul in care ea a gasit locul unde-i ascunsese, nu a impiedicat-o sa-i recupereze.Cristi a declarat ca si-a retras cererea in casatorie pe care i-a adresat-o Marianei saptamana trecuta. Scandalul de ieri nu este singurul motiv pentru care Cristi si-ar fi schimbat atitudinea. Mariana i-ar fi comunicat ca mai are 2 relatii: una din decembrie cu un tip de 36 de ani, si a doua cu omul de afaceri cu care a aparut in filmuletul in care facea sex oral. Mai mult, fostul logodnic a declarat ca din punctul lui de vedere, Mariana Moculescu apartine trecutului. Pentru a inceta orice legatura cu aceasta, Cristi e dispus sa-si schimbe numarul de telefon si chiar sa se mute in Spania.Recomandari