Căutare Live

VIDEO! Mihaela Borcea si-a revenit complet dupa divort!

A avut probleme mari de sanatate, a divortat dupa 22 de ani de casatorie, dar nu se lasa invinsa. Mihaela Borcea demontreaza lumii ca o femeie puternica ia viata de la capat in orice conditii. Isi conduce afacerile cu succes, calatoreste prin toata lumea, se preocupa de cresterea celor 3 copii ai sai. Dar are vreme si de ea. Face sport si tine diete minune.Potrivit Libertatea, noua dieta a Mihaelei Borcea, cu ajutorul careia a slabit cateva kilograme, se bazeaza pe dulciuri paste si supe. Dieta Tisanoreica transforma produsele alimentare interzise in alimente de consum.

"Se elimina aproape in intregime zaharurile si grasimile, sunt furnizate proteine pure pentru a impiedica organismul sa reduca metabolismul de baza care are drept consecinta pierderea de masa musculara. Dupa ce terminam aceasta dieta, efectul yo-yo nu apare; nu crestem din nou in greutate, pielea nu devine flasca, tocmai datorita faptului ca aceasta dieta actioneaza doar asupra grasimilor nu si asupra masei musculare", a spus Mihaela Borcea.EXCLUSIV! Viorica de la Clejani, insarcinata in 2 luni!... VIDEO! Mihai Constantinescu s-a casatorit in secret...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri