VIDEO! O bratara mai speciala pentru Lindsay Lohan

Se stie cat de grave poate fi dependenta de alcool. Atunci cand persoana in cauza este abia iesita din adolescenta si mai e si celebra, lucrurile se complica. Mai ales daca ai condus sub influenta alcoolului!

Da, tinerii se satura de predicile desre cat de novic e alcoolul, cum omoara neuronii si cum dauneaza sanatatii. Insa, ar trebui sa fie constienti ca nu e o predica inutila pe care parintii o spun doar de dragul de a vorbi.

Pentru a le deschide putin ochii tinerilor care cred ca "merge" sa te urci la volan chiar daca ai baut, oferim un exemplu celebru: nimeni alta decat Lindsay Lohan.

Lindsay Lohan va trebui sa poarte permanent o bratara care detecteaza consumul de alcool si sa se supuna unor controale neanuntate anti-drog.

Actrita este condamnata cu suspendare dupa ce a fost prinsa bauta la volan, acum trei ani.

Lindsay urma sa fie audiata, saptamana trecuta, pentru evaluarea comportarii sale dupa condamnare. Ea nu s-a prezentat, insa, atunci in instanta, pe motiv ca i se furase pasaportul la festivalul de la Cannes.

Judecatorul nu a fost multumit de explicatiile actritei si i-a impus sa poarte bratara detectoare de alcool, cel putin pana la viitoarea audiere, din luna iulie.

Sursa foto: theinsider.com

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri