VIDEO! Parchet: Serban Huidu NU a adaptat viteza!

Din primele concluzii ale Procuraturii Brasov reiese ca Serban Huidu nu a adaptat viteza la conditiile de drum, ceea ce a dus la accidentul teribil in urma caruia trei oameni au decedat.

Principala ipoteza a procurorilor ce ancheteaza accidentul rutier din data de 16 octombrie este ca Serban Huidu NU a adaptat viteza la conditiile de drum, astfel ca a pierdut controlul volanului, intrand pe contrasens si lovind masina marca Logan ce circula regulamentar.

Intr-un comunicat de presa remis de catre Ministerul Public, se precizeaza urmatoarele: "In continuarea cercetarilor efectuate in cauza privind accidentul de circulatie petrecut pe raza localitatii Timisul de Sus, judetul Brasov, in care procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus, la data de 18.10.2011, inceperea urmaririi penale fata de Huidu Serban Sebastian sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa (3 victime) s-a dispus efectuarea unei expertize tehnice privind imprejurarile in care s-a produs accidentul rutier. Obiectivele expertizei dispuse au avut in vedere inclusiv cererile formulate de apartinatorii victimelor. Expertiza dispusa urmeaza a fi efectuata de experti ai laboratorului interjudetean din cadrul Institutului National de Expertiza Criminalistica.


Din probatoriul administrat pana in acest moment al urmaririi penale a rezultat ca, la data de 16.10.2011, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul km. 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, invinuitul, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul ocupantilor autoturismului Logan.Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor cauzei si stabilirii raspunderii judiciare".

In aceste conditii, Serban Huidu este acuzat de ucidere din culpa.

Citeste si Gainusa: "Am vorbit cu Serban Huidu si ne va ajuta!"

Ultimele știri