Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

VIDEO! Prietena lui CRBL l-a inselat pe acesta cu profesorul de filozofie

Eduard Mihai Andreanu, alias CRBL a avut la Plasa de Stele un interviu inedit cu Gaita. Ca de obicei ultimul a schimbat ordinea intrebarilor, asa ca ce a iesit l-a speriat si pe rapp-er, care nu stia ce apucaturi are prima lui prietena din liceu

CRBL vine de la Creez Rime Bine Legate. Interviul cu Gaita a demonstrat insa ca nici macar ideile nu sunt bine legate. Celebrul actor a incurcat atat de bine ordinea interogatiilor incat ceea ce a iesit este nerecomandat minorilor.

Inainte de a i se pune prima intrebare, CRBL l-a invitat pe Gaita sa iasa afara, apoi sa se tavaleasca impreuna prin namol si apa.

Cu cei de la Simplu, dansatorul s-a cunoscut ramanand ca prostul in sala, iar pe Moga nu l-a privit in ochi doar dupa doua saptamani. Probabil pentru ca era negru.

Masina pe care o conduce e o Dacie din 1973. Atat de rau merge, incat i-a cazut motorul pe drum si le-a pus pe fetele de la un concurs de Miss sa o impinga.

Prima prietena a lui Edi a fost pitica, incaltata intr-un papuc. Era cam de moravuri usoare pentru ca a prins-o pe bancheta din spatele masinii cu cel mai bun prieten, iar ulterior pe catedra cu proful de filozofie. Chiar si in mijlocul zilei gemea in Calea Victoriei.

CRBL nu are foarte multe hobby-uri. Ii place sa petreaca timpul cu prietenii la bere la seminte si la injuraturi.Vezi aici toate momentele emisiunii plasa de Stele din aceasta seara!

Recomandari