Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

VIDEO! Printul Charles si ducesa Camilla, la un pas de despartire

Situatie limita pentru cuplul regal din Marea Britanie! Nu este vorba despre printul William si Kate, ci chiar despre seniori: printul Charles si Camilla. Acestia din urma par sa fie in pragul divortului, scrie presa internationala. Speculatiile au aparut in urma declaratiilor coafezei personale a ducesei de Cornwall.

Pe 5 aprilie 2005, cel mai mare vis al Camillei devenea realitate. Se casatorea cu printul Charles, dupa o poveste de iubire de 34 de ani. Din femeia hulita de opinia publica britanica, pentru ca ar fi stricat casatoria printului mostenitor cu Lady Diana, a devenit o femeie tolerata. Inclusiv de regina Elisabeta a doua.

VIDEO, in continuare...

Zilele idilice alaturi de Charles par insa sa se fi incheiat. Camilla s-ar fi plans coafezei personale ca s-a saturat de viata inchinata etichetei britanice, cu dineuri scortoase, aparitii publice fortate de evenimente oficiale si tot ceea ce implica viata la curtea regala britanica.

"Cu acel gen de viata, cum poti fi vreodata o persoana normala? El s-a nascut in acea lume, ea nu. Ea a intrat in acea lume mult mai tarziu", a declarat coafeza.

Aceeasi sursa sustine ca Ducesa pleaca de la resedinta comuna cel putin o data la o saptamana si se refugiaza zile bune in casa ei, alaturi de nepoti.

Casa regala dezminte tot si sustine ca nu sunt probleme intre Printul Charles si Ducesa de Cornwall.foto: Hepta.ro


Recomandari