Căutare Live

VIDEO! Radu Mazare s-a dezvirginat purtand costum de pescar

Primarul Constantei a mai dezvaluit si ca in tinerete era cleptoman.

Radu Mazare l-a luat tare pe Gaita si i-a transmis ca ar trebui sa dea burta jos. Pentru ca a venit la interviu direct din club, primarul Constantei nu a stiut cand a fost asasinat Kennedy.

Totusi, si-a amintit ca Monica Gabor nu a fost casatorita cu el. Nu sunt motive de regret, pentru ca Mazare are cate 3 femei pe zi. Aceasta nu-i nimic, pentru ca in fiecare dimineata il asteapta cam 50 de reprezentate ale sexului frumos.

Apropo de acest, aspect, PSD-istul a fost surprins negativ de fetele din Madagascar. Sunt paroase. Mazare a dezvaluit si ca isi imbata partenerele pana nu mai stiu de ele, dupa care le baga in pat. Asa s-a intamplat si intr-una din dati, cand a fost surprins de partenerul domnisoarei. A fost nevoit sa stea pe balcon dezbracat si sa tremure, pentru ca era toamna.

Incredibil, dar Radu Mazare s-a dezvirginat purtand costum de pescar. Atat el, cat si partenera lui. Constanteanul a dezvaluit si ca in tinerete suferea de cleptomanie, boala de care nu s-a vindecat.Vezi toate momentele editiei pe site-ul emisiunii!

Drake si Chris Brown ar putea primi cate un milion de dolari pentru a se bate in ringul de box... VIDEO! Arthur, Maria si Goethe, amor cu o farmacista...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri