VIDEO! Ramona Gabor in ipostaze destul de jenante

Ramona Gabor si-a stors un cos la masa, iar puroiul l-a intins pe tapiteria scaunului. Ulterior, a aruncat si un capac de odorizant direct in strada.

Ramona Gabor nu reuseste sa iasa de pe primele pagini ale ziarelor de scandal. Paparazii au surprins-o recent in ipostaze destul de jenante, in timp ce manca la o terasa de fite din Bucuresti alaturi de prietenele ei.

Ramona Gabor si-a sters puroiul de la un cos direct pe tapiteria scaunului de la terasa, apoi a fost surprinsa din nou facand gunoi, dar pe strada.

Direct din masina, Ramona Gabor a aruncat pe trotuar capacul unui odorizant de masina, fiindu-i practic imposibil sa reziste pana la primul cos de gunoi.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri