VIDEO! Razvan Ciobanu, catre Capatos: “Mai bine ma duc cu tine acasa!”

A pierdut toata colectia la care a muncit pentru revenirea in lumea modei, dar creatorul de moda sta cu gandul la alte lucruri: i-a facut o propunere indecenta lui Dan Capatos.

Invitat la Un Show Pacatos impreuna cu Veronica A. Cara, consultanta lui de imagine, Razvan Ciobanu a declarat ca a lucrat mai bine de opt luni la 70 de rochii pentru noua sa colectie, iar faptul ca nu s-a putut bucura de revenirea mult asteptata l-a afectat enorm. "In ultimele trei saptamani nu am avut o perioada extrem de fericita si nici extrem de linistita", a declarat designerul.

Si totusi, designerul are si clipe in care uita de evenimentul neplacut. Intr-un moment mai relaxat din cadrul emisiunii, designerul a profitat de ocazie si a flirtat chiar cu Dan Capatos. "Mai bine ma duc cu tine acasa", i-a spus Razvan realizatorului showului de la Antena 1.Desi a venit la emisiune pentru a dezvalui numele celei care i-a confiscat colectia, designerul a ales , spre dezamagirea tuturor, sa tina secreta identitatea partenerei care acum se bucura de rezultatul muncii lui.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri