Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

VIDEO! Whitney Houston ar fi fost insarcinata cand a murit!

Dezvaluirea a fost facuta de revista "The Globe Magazine", ai carei jurnalisti sustin ca au dovezi in acest sens. Si asta nu ar fi tot. Tot ei scriu ca artista ar fi fost ucisa si ca autopsia va scoate la iveala tocmai aceste speculatii.

Jurnalistii de la "The Globe Magazine" au reusit sa vorbeasca cu apropiati ai artistei, de unde au aflat ca Whitney Houston a vorbit in repetate randuri de o sarcina. Vedeta ar fi marturisit prietenilor ei ca ar fi un miracol sa ramana insarcinata, la 48 de ani.

Tot ei au declarat ca Whitney spunea mai mereu ca se simte norocoasa pentru ca poarta copilul iubitului ei mai tanar, Ray, in varsta de 31 de ani.

Aceeasi jurnalisti sustin ca vedeta ar fi fost ucisa. Unul dintre angajatii acesteia ar fi gasit-o in apa cu fata in jos si cu picioarele si o mana afara din cada. Anchetatorii exclud, insa, aceasta ipoteza si spun ca de fapt revista da nastere unor speculatii doar pentru un tiraj mai mare.Whitney Houston, a fost gasita moarta in cada in Hotelul Beverly Hilton, pe 11 februarie. Dupa mai multe investigatii se pare ca ar fi murit din cauza unui amestec mortal de medicamente si alcool.

Recomandari