Căutare Live

Brenda din ”Beverly Hills 90210”, de nerecunoscut, la câteva luni după ce a învins cancerul! După ce a fost la un pas de moarte, actrița e mai frumoasă ca oricând

Actriţa Shannen Doherty, actrița de care publicul s-a îndrăgostit pur și simplu după ce a interpretat-o pe  pe Brenda Walsh în „Beverly Hills 90210“, rol care a consacrat-o, a învins luptă cu o boală necruțătoare, după mai bine de doi ani de tratament cu citostatice.

Actriţa Shannen Doherty, actrița de care publicul s-a îndrăgostit pur și simplu după ce a interpretat-o pe pe Brenda Walsh în „Beverly Hills 90210“, rol care a consacrat-o, a învins luptă cu o boală necruțătoare, după mai bine de doi ani de tratament cu citostatice.

Zilele trecute, fotojurnaliștii au surprins-o pe o stradă din New York, deși actrița s-a simțit stânjenită să fie fotografiată. La 46 de ani, Shannen și-a recuperat podoaba capilară și îmbrăcată într-o pereche de blugi tăiați și o bluză sport roz pal, actrița pare recuperată și nici nu zici că a fost bolnavă vreodată. Și-a recăpătat frumusețea de altădată și chiar a pus câteva kilograme pe ea și nu-i stă rău deloc.

Brenda din ”Beverly Hills 90210”, de nerecunoscut, la câteva luni după ce a învins cancerul! După ce a fost la un pas de moarte, actrița e mai frumoasă ca oricând

Vă reamintim că bruneta a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015 şi a trecut prin opt runde de chimioterapie. Vestea bună că boala a intrat în remisie a primit-o anul trecut, însă, așa cum scrie pe pagina ei de Facebook, pericolul e departe de a fi depășit total.

În timpul bolii, actrița a postat pe pagina ei mai multe fotografii șocante din timpul în care era bolnavă și la un pas de moarte. Nu o dată a recunoscut că e la capătul puterilor, dar din fericire, e acum o învingătoare.


„M-am simțit rău și m-am pierdut pe mine. Am câștigat oameni și am pierdut oameni. Am fost slabă și am fost puternică. M-am simțit urâtă deși, în interior, m-am simțit mai frumoasă ca niciodată. Îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri, ca și cum ar fi fost acum câteva minute.

Cancerul are atât de multe faze. Șoc, negare, acceptare, furie, resentimente, răzvrătire, frică, apreciere, frumusețe. Remise. Chiar și în acest punct fazele continuă să vină. Cancerul e cu tine mereu.

Cei care au trecut prin asta știu că și dacă ai învins cancerul, tot te afectează, într-un mod bun dar și într-un mod rău. Treci în continuare prin acel carusel de emoții: sunt câteva rânduri scrise de actriță din timpul bolii. Shannen Doherty a ţinut un fel de jurnal online al luptei sale împotriva cancerului mamar cu care a fost diagnosticată în 2015.

Oana Zăvoranu, distrusă! Anunțul făcut pe Instagram ”Am pierdut-o... Este sufletul meu!” Ce s-a întâmplat... Nici nu a devenit MAMĂ, că deja știe cum își va crește copilul: ,,L-aş lega de calorifer! L-aş sparge cu bătaia". D...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x