Dezvăluiri dureroase! Sora Ancăi Pop povestește despre moartea surorii ei: ,,Sunt o mulţime de speculaţii! Vă pot asigura de un singur lucru..."

Sora Ancăi Pop face lumina în cazul morții surorii ei. Anca Pop, cântăreața cunoscută pentru colaborarea cu Goran Bregovic, s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre, la câțiva kilometri de casa părintească.

Mesajul dureros pe care sora Ancăi Pop l-a stransmis tuturor celor care cred că Anca Pop s-a sinucis! Cu ultimele puteri, Tina face lumină în cazul morții surorii sale: ,,Toti vor declaraţii, vor să intru în direct etc. Sunt o mulţime de speculaţii! Vă pot asigura de un singur lucru:...''

De asemenea, femeia a anunțat când și unde va avea loc înmormântarea îndrăgitei artiste.

Noi dezvăluiri în cazul morții Ancăi Pop! Cu ultimele puteri, sora artistei rupe tăcerea și povestește despre adevărul morții ei. Ce mesaj le-a transmis femeia îndurerată tuturor

Anca Pop, cântăreața cunoscută pentru colaborarea cu Goran Bregovic, s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre, la câțiva kilometri de casa părintească. Mașina Ancăi a fost găsită la aproximativ 10 metri de mal, înghițită de apă.
Familia artistei nu a știut nimic de aceasta timp de 12 ore, după care au făcut anunțul dispariției la 112.

Anca Pop venea de la Orşova şi se ducea acasă, la părinţi, în Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Se pare că tânăra de 34 de ani a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul volanului, apoi a plonjat cu maşina în Dunăre.
"Poliţiştii de frontieră Mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei Orşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.


Pentru că în locul accidentului autoritățile au menționat că nu au mai avut loc accidente de acest gen, ipoteza sinuciderii a existat în rândul anchetatorilor. Ceea ce i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă într-adevăr s-a sinucis a fost ultima postare a artistei în care privea Dunărea, fotografie pe care aceasta o descria ca având o relație specială cu Dunărea. În ciuda unor anumite smenale, artista a fost găsită de scafandri cu centura pusă ceea ce arată că circula regulamentar.

Sora Ancăi Pop a fost contactată de televiziuni pentru a explica cu adevărat ce s-a întâmplat.
Cu ultimele puteri, sfâșiată de durere, Tina, a oferit lămuririle pe care toată lumea le aștepta: ,,"Anca spunea: "Cel mai important lucru e să mori corect. Da, şi să trăieşti corect, dar se pare că cel mai important e totuşi să mori corect."

Ea a fost o fiinţă evoluată. Extrem de evoluată. Şi stiu că este foarte bine acolo unde este acum.

Televiziunile m-au sunat încontinuu în aceste zile. Toti vor declaraţii, vor să intru în direct etc. Sunt o mulţime de speculaţii! Vă pot asigura de un singur lucru:

ANCA NU S-A SINUCIS! Dacă voia să se sinucidă, o facea altfel! Anca venea acasă, încărcată cu bagaje, cu saci de haine pe care să le dăruiască. Era încântată să participe săptămâna aceasta la serbarea fiicei mele Eva! Era fericită să vină acasă!

Apreciez din suflet mesajele voastre! Nu pot răspunde la fiecare, citesc şi plâng. Asta este tot ce pot face în momentul acesta.

Dorinţa Ancăi a fost să fie îngropată cât mai aproape de locul decesului. Motiv pentru care am hotărat să o înmormântăm la cimitirul din Sviniţa. Înmormântarea va avea loc maine, joi 20 decembrie, în jurul orei 12", a scris Tina, sora Ancăi Pop pe Facebook.

Credit foto:Spynews

Ultimele știri