Căutare Live

Star Matinal. Despărţire bombă! Cristina Ich i-a spus adio lui Alex Piţurcă, la o lună de când au devenit părinţi!

Despărţire bombă! Cristina Ich i-a spus adio lui Alex Piţurcă, la o lună de când au devenit părinţi!

Cristina Ich si Alex Piturca

Așa s-ar traduce mesajul postat de frumoasa vedetă Cristina Ich pe Instagram. Vezi, mai jos, mesajul postat de aceasta pe Instagram.

"Noroc cu Noah în viaţa mea, în rest nimic bun. Stare civilă: singură. Şi aşa sper să rămân. Aplauze - circul ieftin s-a terminat. Oricum avea final. Nu e o glumă, am tras mult să fiu ok, dar când nu ai cu cine, nu ai. Aşa că, fetelor, când porniţi la drum să vă asiguraţi că persoana de lângă voi este ceea ce trebuie. Aşa este când nu-ţi asculţi părinţii. Dacă intri în tărâţe te mănâncă porcii", este mesajul transmis de Cristina Ich pe Instagram.

Betty Stoian, cea mai dureroasă dezvăluire despre mama sa: ”Simțeam că se întâmplă ceva! Nu am spus nimănui asta!”... Fetița lui Laurette, bătută crunt la școală! Vedeta își strigă iar durerea: ”Nu știu ce măsuri s-au luat! Am fost la doa...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri