La cum arată, nu-i dai mai mult de 30 de ani, deși are 50 de primăveri și cinci copii acasă! Fosta soție a lui Eddie Murphy, Nicole, arată senzațional!

 
+3 click pentru
galerie

Unele Eve par a fi descoperit elixirul tinereții. La cum arată, fostei soții a lui Eddie Murphy, Nicole, nu-i dai mai mult de 30 de ani, deși are 50 de primăveri! Recent, diva a fost surprinsă la plajă, iar imaginile sunt mai mult decât concludente!

Nicole Murphy i-a fost alături  comediantului Eddie Murphy timp de 13 ani și i-a dăruit acestuia  cinci copii – Bria (30), Zola (18), Shayne (23), Bella(16) și fiul Miles (25). Cu toate astea, este chiar mai sexy decât fiicele sale, căci la 50 de ani, Nicole e trasă ca prin inel și ar putea reveni oricând reveni pe podium, după cariera de fotomodel care a consacrat-o.

Cele mai recente fotografii surprinse la plajă o înfățișează pe Nicole într-un costum de baie care îi pune în evidență formele fără cusur. Sutienul cu volane care i-a pus în evidență bustul, iar culoarea a contrastat cu bronzul uniform.

Însă, dacă vă întrebați care e secretul ei, ei, bine, Nicole știe cel mai bine că trupul subțire, cu sport se ține! Fostul fotomodel este pasionat de sport și-și petrece o mare parte a timpului în sala de fitness!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE