Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Meghan Markle, din nou însărcinată! Britanicii așteaptă cu nerăbdare anunțul oficial

Meghan Markle ar putea fi din nou însărcinată! În presa internaţională circulă zvonuri potrivit cărora ducii de Sussex ar deveni părinţi pentru a doua oară. Se pare că cei doi s-ar grăbi să mai facă un copil din cauza vârstei lui Meghan: ducesa are 38 de ani.

Meghan Markle

Hepta

Ea a devenit mamă pentru prima oară în mai, atunci când l-a adus pe lume pe Archie. Cei doi au declarat în mai multe rânduri că îşi doresc doi copii, aşa că cel mai probail zvonurile sunt adevărate.

Meghan Markle, din nou însărcinată! Britanicii așteaptă cu nerăbdare anunțul oficial

Recent, Meghan Markle a fost văzută la un eveniment public

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a fost prezentă vineri la inaugurarea unei patiserii în cartierul londonez Camden, gestionată de femei aflate în situaţii financiare precare şi care sunt vulnerabile din punct de vedere social, relatează EFE.

Patiseria, Luminary Bakery, situată în nordul oraşului, oferă cursuri de pregătire şi locuri de muncă femeilor victime ale violenţei domestice şi traficului sexual, pentru a a le ajuta să aibă un mijloc de subzistenţă într-un mediu sigur.

Ducesa de Sussex a venit la patiserie pentru a sta de vorbă cu angajatele şi pentru a vedea modul în care acestea se pregătesc şi vând produsele de patiserie.

Recomandari