Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

16 ani de televiziune! Cum arăta Simona Gherghe, când a venit la Antena 1. Imagini, în PREMIERĂ, cu frumoasa prezentatoare de la "Acces Direct"

S-au împlinit 16 ani de când Simona Gherghe intra în casele telespectatorilor Antena. A trecut prin toate etapele, a muncit din răsputeri şi niciodată nu a spus "NU" niciunei provocări în meseria de jurnalist.

S-au împlinit 16 ani de când Simona Gherghe intră în casele telespectatorilor Antena1. A trecut prin toate etapele profesionale, a muncit din răsputeri şi niciodată nu a spus "NU" niciunei provocări în meseria de jurnalist.

"Am venit pentru probă, dar ştiam că voi rămâne, după ce am avut o discuţie cu şeful ştirilor de atunci, Radu Coşarcă. Asta implica mutarea mea. Eram seara în redacţie şi m-a luat Sandra Stoicescu lângă ea şi căutam gazdă (...)

Eram foarte prinsă cu munca. Mă gândeam că sunt la început de drum şi oricum nu aveam ce să fac, nu cunoşteam pe nimeni în Bucureşti. Veneam cu mare drag la muncă şi cu foarte multă pasiune. Eu cred, chiar şi după 16 ani, că este o profesie unde, dacă nu e pasiune, nu e", a povestit Simona Gherghe în emisiunea Florentinei Fântânaru, de la Antena3.

Recomandari