Căutare Live

A ajuns una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi și a muncit pentru asta! Alina Eremia a vorbit despre cel mai important proiect din cariera sa: „Urmează o piesă în limba română, asta pot să vă spun”

Alina Eremia reuşeşte să ne surprindă cu fiecare apariţie. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta când a lansat cel mai important proiect din cariera să. 

Alina Eremia reuşeşte să ne surprindă cu fiecare apariţie. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta când a lansat cel mai important proiect din cariera să.

„Sunt pasionată de modă, cred că mi-am dezvoltat simțul estetic şi împreună cu stilistele mele cred că facem o treabă bună. Nu doar că urmăresc tendinţele, dar mi le şi asum şi îmi şi plac. Nu aş purta ceva pe care să nu-l simt. Am primit un feedback bun din partea bărbaţilor din viaţa mea”, mărturiseşte Alină.

"La începutul lunii noiembrie îmi voi lansa primul album din cariera mea solo. Urmează o piesă în limba romană. Este featuring pe care l-am plănuit şi mă bucur că se întâmplă în toamna asta"

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... L-a părăsit pe Mihai Neşu, în 2012, după 11 ani de căsnicie, și acum și-a găsit marea iubire! Maria s-a lansat și în afa...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri