Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

A confirmat oficial relația cu unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii

Rihanna a confirmat relația cu miliardarul Hassan Jameel

Rihanna a confirmat relația cu miliardarul de origine arabă Hassan Jameel. Relația celor doi a fost ținută secret multă vreme, dar se pare că îndrăgita artistă a vrut să rupă tăcerea și să povestească despre relația sa amoroasă.

Timp de doi ani circulă zvonuri, iar copertele tabloide nu se opresc din a amintit permanent despre o posibilă relație a celebrei artiste în vârstă de 31 de ani.

Acești nu au încercat să se ascundă, ba chiar s-au afișat în nenumărate rânduri. Au mers împreună la meciul echipei de baschet Los Angeles Lakers, precum și în vacanță alături de familia lui.

Când actrița Sarah Paulson a întrebat-o pe artistă „Cine este iubitul tău?”, în timpul unui interviu, Rihanna a răspuns „Caută pe Google”. Răspunsul artistei din Barbados a confirmat presupunerile fanilor, a prietenilor și a colegilor. În mod evident Rihanna este într-o relație cu miliardarul Jamee, internetul fiind plin de articole despre acest subiect.

Când actrița Sarah Paulson a întrebat-o dacă este îndrăgostită, aceasta a răspuns: „Desigur că sunt

Iar referitor la un posibil copil, solista a mărturisit că își dorește asta „mai mult decât orice în viață”.

Întrebată de o posibilă căsătorie, Rihanna a răspuns după o scurtă pauză: „Planificăm și Dumnezeu râde, nu? Se va întâmpla când Dumnezeu va vrea.

Când vine vorba de noul ei album, artista nu știe când se va lansa însă își dorește să fie cât mai curând. „Nu e ok să grăbim procesul. Îl vreau lansat, da. Am ajuns în acel punct în care, chiar dacă nu am timp să filmez clipuri, voi lansa un album.”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro