A cunoscut succesul cu piesele cântate în limba română, dar a uitat tot! Dan Bălan, fostul component al formației O-Zone, a dat "Dragostea din tei" pe piesele în rusă

După ce a făcut furori în America, cu piese ca ”Chica Bomb” sau ”Justify Sex”, Dan Bălan încearcă să se impună și în topurile muzicale din Rusia, renunțân la piesele cântate în limba română.

După ce a făcut furori în America, cu piese ca ”Chica Bomb” sau ”Justify Sex”, Dan Bălan încearcă să se impună și în topurile muzicale din Rusia, renunțând la piesele cântate în limba română.

Anul acesta, după mai bine de trei ani de absență din peisajul românesc, artistul a revenit pe scena muzicală din România, într-un show spectaculos, la Cluj Napoca, spre bucuria fanilor români.

Dan Bălan a cunoscut succesul alături de trupa O-Zone. Pe vremea aceea, hitul ”Dragostea din tei” s-a situat pe prima poziție în topurile muzicale din mai bine de 30 de țări și a fost vândut în peste 12 milioane de exemplare în toată lumea. După destrămarea trupei, artistul moldovean și-a continuat drumul în muzică.

El a fost nominalizat la premiile Grammy în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreaţa americană Rihanna şi rapper-ul T.I. A lansat mai multe melodii de succes, care au fost apreciate și de fanii români. Se pare acesta renunță să mai cânte în limba română, majoritatea pieselor sale fiind cântate în limba rusă.

Să fie, oare, o strategie a artistului? Să urmeze un nou hit, asemănător celebrei melodii "Dragostea din tei". Până atunci, cam așa sună limbra rusă cântată de Dan Bălan:

Ultimele știri