A dat Dubaiul pe Mykonos! Petrece pe insula milionarilor și se distrează de minune! Ramona Gabor a uitat pentru câteva momente de România!

Ramona Gabor nu putea să rateze destinaţia preferată a vedetelor din vara aceasta. Şatena a dat fuga în Mykonos, unde a făcut senzaţie.

Ramona Gabor nu putea să rateze destinaţia preferată a vedetelor din vara aceasta! Şatena a dat fuga în Mykonos, unde a făcut senzaţie!

Ramona Gabor nu pierde vreme prin locuri plictisitoare! Bomba sexy a dat o fugă în Mykonos unde s-a pozat într-un costum de baie de senzație care i-a pus corpul în evidență extrem de bine!

Ramona a frecventat cele mai luxoase locuri din Mykonos, s-a delectat cu preparate fine și și-a făcut un nou prieten înaripat! Un papagal frumos i-a încântat privirea vedetei!

Imaginile cu peisajele de vis nu au lipsit din postările șatenei, iar aceasta s-a delectat numai cu preparate mediteraneene.

Un detaliu ne-a atras atenția!

Ramona Gabor a postat o fotografie cu un trandafir galben! O fi vorba de vreun admirator secret?

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri