Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

"A fost înfiată!" Lora a dezvăluit detaliul neştiut până acum despre familia ei

Dincolo de lumina reflectoarelor, Lora este o femeie sensibilă. Nu obişnuieşte să-şi deschidă sufletul prea des în faţa camerei de filmat, dar noi am reusit sa smulgem de la artista declaratii incredibile!. Lora ne-a acordat un interviu în exclusivitate în care vorbeşte, printre altele, şi despre posibilitatea de a adopta un copil.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Lora este o femeie sensibilă. Nu obişnuieşte să-şi deschidă sufletul prea des în faţa camerei de filmat, dar noi am reusit sa smulgem de la artista declaratii incredibile!. Lora a acordat un interviu în exclusivitate, pentru Antena Stars în care vorbeşte, printre altele, şi despre posibilitatea de a adopta un copil.

Artista iubeşte copiii şi abia aşteaptă să devină mamă. Ar fi dispusă chiar să adopte un copil.

"Asta cu înfiatul..tot mâna lui Dumnezeu e. Există mai multe variante prin care îţi aduce în viaţa un copil şi sunt copii care cresc în inima şi sunt copii care cresc în burtică. Mama mea a fost înfiată, am prieteni foarte buni care au înfiat şi copilul seamănă fizic cu ei. E mâna divină acolo", a spus Lora, la Star Matinal!

Interviul integral îl vedeți AICI!

Recomandari